Giselle - Powerhouse en mega doorzetter

 

Er is niets vervelender dan niet meer met een voldaan gevoel de sportschool uit te lopen geen progressie meer boekt en je jezelf ineens ellendig begint te voelen. Iedere week maar weer een andere groeples volgen wat uiteindelijk concludeerde dat ik iedere groeples al had gevolgd maar helaas de motivatie voor het sporten was echt compleet weg.

 

Ik had twee keuzes, zo door blijven aanmodderen met waarschijnlijk als resultaat niet tot weinig sporten of een keer gaan investeren in een goede trainer. Met een sportief verleden was het blijven aanmodderen geen optie, dus na enige twijfel wel doen niet doen, ja maar bla bla bla.. ben ik toch op zoek gegaan naar een trainer dicht bij huis.

Gelukkig zag ik online dat de sportschool personal trainers in huis hadden. Helemaal top! Mailtje eruit gestuurd en een paar dagen later zat ik met Thijs om de tafel. Tijdens de eerste intake voelde het gelijk goed. Na de training had ik ook ineens gelijk weer zin om te gaan sporten en wist ik zeker dat Thijs mij zou gaan helpen om mijn doelen (Meer spierdefinitie en afvallen) weer te behalen. 

 

Tijdens de trainingen heb ik Thijs leren kennen als een oprechte, betrokken en sympathieke jongen die echt bezig is met jou en het trainen. Thijs heeft affiniteit met het sporten en weet waar hij het over heeft en doet het vooral niet om even lekker makkelijk snel te cashen.Hij corrigeert je waar nodig is en wat het belangrijkste is hij is een motivator om je die enorme grote stappen te laten maken.

 

Een paar maanden geleden had ik nooit gedacht dat ik met zoveel gewicht zou kunnen gaan trainen. Waar ik voorheen heel trots op was dat ik met 20kg stond te trainen tijdens een bodypump les ben ik nu echt af en toe flabbergasted als ik met 80kg een squat sta te doen. Begrijp ik nu eindelijk dat je met de juiste training je lichaam wel degelijk kan shapen. En dat ik het nog leuk zou gaan vinden om de laatste minuten van de training helemaal afgemat te worden.

 

Doordat de trainingen uitdagend blijven en je jezelf enorm ziet groeien is de passie voor het sporten heel snel weer terug gekomen, voel ik me zelfverzekerder, zijn de lijnen zichtbaar, krijg ik vanuit mijn omgeving te horen dat ik gespierder/strakker ben geworden en zijn ineens mijn spierballetjes zichtbaar geworden! :)

 

Ook niet gedacht dat ik het ineens lastig vind om een dag niet te gaan/mogen sporten. Zodra de wekker gaat kijk ik er naar uit om naar de sportschool te gaan om weer helemaal tot het gaatje te gaan. Eerste doelen zijn dan ook zeker behaald, maar we zijn er nog niet. Die lat moet/blijf ik continue weer een stukje hoger leggen. 

 

Terugkijkend op deze paar maanden ben ik enorm blij dat ik de stap heb gezet en dat ik met Thijs mag trainen. Thijs is voor mij die stok achter de deur, een maatje, een spiegel waarvan je regelmatig een reality check krijgt en bovenal een professional die elke seconde van de dag toegewijd is naar zijn klanten. Een iedere die echt goed begeleid wilt worden heeft een hele goeie aan Thijs.