Fysiotherapie in Haarlem

Jaron de Groot - Fysiotherapeut

In 2013 ben ik als fysiotherapeut afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Sindsdien heb ik met veel plezier gewerkt in diverse fysiotherapie- en revalidatiepraktijken en heb ruime ervaring met behandeling van sportblessures. Zelf sport ik graag en doe ik onder andere aan fitness en yoga. Hier heb ik mij ook in geschoold.

 

Onlangs heb ik mijn eigen praktijk geopend in gezondheidscentrum Fundamentals. Ik heet u van harte welkom.

Ik zie het als een uitdaging om als fysiotherapeut patiënten te helpen met herstellen op zowel lichamelijk, psychisch als emotioneel vlak. Een klacht benader ik vanuit een totaalbeeld van deze componenten. De beleving en de hulpvraag van de patiënt staan centraal en ik maak in samenspraak een behandeling op maat om het optimale resultaat te behalen.

 

Lichamelijke klachten kunnen ontstaan door diverse oorzaken. Samen kijken wij waar de oorsprong van de klacht ligt, hoe deze behandeld kan worden en ook hoe de klacht in de toekomst voorkomen kan worden.

 

Opleidingen

BSc Fysiotherapie

Specialisaties

Dry Needling

Medical Taping

Vergoedingen door zorgverzekeraars

Fysiotherapie Haarlem Centrum heeft contracten met alle zorgverzekeraars. U hoeft daardoor dus meestal geen eigen bijdrage te betalen, afhankelijk van uw aanvullende verzekering. Fysiotherapie onder de 18 wordt altijd volledig vergoed.

Geen verwijzing nodig

U kunt rechtstreeks een afspraak maken met mij. U heeft geen verwijzing van uw huisarts of specialist nodig om bij mij onder behandeling te komen.