Jouw personal trainers

Hieronder vind je een overzicht van onze getalenteerde en gecertificeerde personal trainers die er alles aan gaan doen om jou je personal training doelen te laten bereiken. We hebben veel verschillende expertise in huis omtrent personal training en fitness. Afhankelijk van jouw wensen, behoeften en doelen, vinden we samen de perfecte personal trainer voor jou.

Angelo Timmer - Groepsles-/ en Personal Trainer:

Angelo doet er alles aan om jou een stap(je) harder te laten gaan. Sta er dan ook niet raar van te kijken als hij naast je staat te springen om je te motiveren.

 

Hij is enorm gemotiveerd en dat zie aan alles wat hij doet. 'Mocht jij willen afvallen, sterker willen worden, beter willen bewegen en bovendien weer zin krijgen om te gaan sporten? Bij Fundamentals met mij als coach gaat dat zeker lukken. Durf jij de uitdaging met mij aan te gaan?'

 

Angelo Timmer
Angelo Timmer

Don van Tongeren - Personal Trainer en mindset coach:

Don is een man van aanpakken en gelooft in synergie tussen fysieke én mentale training. Tijdens de trainingen zullen deze twee onderdelen hand in hand gaan. Het leuke is dat deze mentale vaardigheden direct toepasbaar zijn in je training maar ook daarbuiten. 

 

Een beter fysiek figuur, sterker in je schoenen en een bijpassende uitstraling. Deze verbeterde versie kan alleen maar leiden tot een 2.0-versie van jezelf... 

Don van Tongeren
Don van Tongeren

Eva Tayanc - Personal Trainer en "Queen of booty" van Haarlem:

Na de HBO-opleiding Sport & Bewegen is het tijd om mijn sportieve passie over te brengen op jou. Mijn expertise ligt bij het realiseren van spiergroei. Natuurlijk hoef je niet bang te zijn dat je gelijk een mega bodybuilder-look hebt maar, een ronde kont voor de dames en brede schouders voor de mannen is voor iedereen goed. 

 

Naast fysieke ontwikkeling zorgt sport voor mentale kracht. Deze mentale ontwikkeling geeft energie waardoor de trainingen altijd uitdagend en vol energie zijn. Laten we samen gaan bouwen aan jouw 2.0-versie.

Eva Tayanc
Eva Tayanc

Josanne Post - Personal Trainer & fitnesskampioene: 

"Of het nou gaat om sterker te worden, zelfverzekerder over het strand lopen of gewoon gezonder leven, ik help jou om op een leuke en uitdagende manier dit doel te behalen. Balans is mijn keyword, je "fitlife" moet immers wel in je sociale leven passen! 

 

Naast het helpen van andere mensen om fit en gezond te worden ben ik zelf actief in wedstrijden voor fitness, daardoor weet ik uit ervaring hoe het is om kilo’s af te vallen óf juist langere periodes te focussen op spiergroei. 

 

Ben jij klaar om écht resultaat te behalen? Laten we dan snel aan de slag gaan!

Josanne Post
Josanne Post

Jurrien Hoffer - Koning Bootcamp:

"Wil jij lekker buiten trainen en nog lachen ook? 

Kom dan een keer meedoen met de Bootcamp/HIIT trainingen van Jurriën.

 

Met meerdere sportopleidingen, zijn enthousiasme en jarenlange ervaring in bootcamps motiveert hij om alles uit de training te halen. Tijdens de trainingen ben je individueel, in duo of als team actief en ga je voldaan naar huis."

Jurrien Hoffer
Jurrien Hoffer

Juun Mooi - Revalidatie therapeut en Personal Trainer:

Laten we er geen doekjes omheen winden, "It's all about results". Of je nu topsporter bent of recreatief sporter, blessures kunnen altijd voorkomen en niets is zo vervelend als fysieke pijn. Stop met aanmodderen en laat je helpen door Juun. 

Naast revalidatie is Juun een kei in sportspecifieke training. Het is niet voor niets dat Juun werkzaam is met de Nederlandse top en ook jij kunt daar gebruik van maken. 

Orthopedische revalidatie
Juun Mooi

Louise la Fleur - Personal Trainer:

I’m Louise - or Lou for short - and I’m a personal trainer and nutrition coach. As a lifelong student of fitness and nutrition, I live to share what I have gained from this adventure over the years. As a personal trainer, I specialize in functional strength and conditioning and I’m on a mission to make the fitness industry a less intimidating space for all bodies. I believe that, at its core, exercise should bring you joy, so I like to think of every training session as an opportunity to celebrate what we are capable of. 

 

Louise La Fleur
Louise La Fleur


Niek van der Lep: Fit & Zen coach & Personal Trainer:

Lekkerder in je vel, fitter worden, slanker wellicht. Dat betekent werken aan je lijf, maar dat kan niet zonder de geest ook aandacht te schenken.

 

Aan beide aspecten werk ik samen met jou tijdens de training die ik tot Fit & Zen heb gedoopt. Deze training bestaat uit een mix van elementen, waaronder lichaamsgewicht- en vitaliteitsoefeningen (voor spieropbouw, vetverbranding en conditie), meditatie, qigong (Chinese bewegingsleer) en ademhalingsoefeningen.

 

Functioneel trainen, conditie opbouwen en rust creëren in je dagelijks leven zijn kernwoorden van de Fit & Zen-training. Wil je meer balans? Laat mij je helpen!

Niek van der Lep
Niek van der Lep

Steven van Oossanen - Online coach en Personal Trainer:
Na een aantal jaren in het bankwezen en vastgoed was het hoog tijd om mijn passie achterna te gaan in de sportwereld. Na 6 jaar management bij een grote sportketen en verschillende fitness opleidingen raakte ik gefascineerd door de Evidence Based Practice manier van denken en doen. De volgende stap was dan ook personal training, seminars en online coaching.

 

Ik heb tientallen atleten begeleid naar het podium in hun beste shape ooit en honderden geholpen om hun droom fysiek te behalen op een gezonde manier. Dit met in stand houding van je sociale leven. Mijn doel is om training, voeding en lifestyle te optimaliseren voor maximaal resultaat met zo min mogelijk effort. Duurzaam op de lange termijn!

Steven van Oossanen
Steven van Oossanen

Thijs Avezaat - Personal Trainer en eigenaar Fundamentals:

Ik geloof in de kracht van de totale aanpak. Genieten mag alleen moet daar wel iets tegenover staan. Ik weet zeker (uitzonderingen daar gelaten) dat jij als lezer er niet naar uitkijkt om lekker te fitnessen, anders was je waarschijnlijk niet op deze website... Laten we dat sporten dan zo efficient mogelijk gaan doen. Een goed plan, met de juiste uitvoering op een duurzame manier. 

Thijs Avezaat
Thijs Avezaat

Wouter van den Hoed - Personal Trainer:

Wouter is de man met de muscles binnen Fundamentals. Naast dat hij zelf actief sporter is, focust hij zicht binnen Fundamentals op de groepslessen in de loods, de gymzaal en op het veld. 'Ik zie het als mijn taak om iedere sporter een intensieve full-body training te bieden. Ondanks dat de vaardigheden onderling flink kunnen verschillen, zorg ik dat je compleet wordt uitgedaagd.'

Wouter is van de harde aanpak. Niet lullen maar poetsen. Spierpijn gegarandeerd!

Wouter van den Hoed
Wouter van den Hoed