Partners

Fundamentals - Personal Training


Eko Pura

Premium supplementen. Persoonlijk hecht ik veel waarde aan kwaliteit en hierin heb ik gezocht naar een partner die dit ook gelooft. Bij Eko Pura koop je hoogwaardige producten voor goede en duurzame spierontwikkeling. De supplementen zijn uiteraard ook te koop via de Fundamentals App.

Fundamentals - Personal Training Haarlem Eko Pura Partner

Fit for Free

Naast de sportlessen bij Achilles Personal Gym geef ik sportlessen bij Fit for Free Spaarneboog in Haarlem. Indien je hier lid bent, of lid wilt worden kun je je onafhankelijk van de club aanmelden bij mij of via de balie. Lees meer over Fit for Free via onderstaande buttons


RUIG-Haarlem

Mensen moeten leren om weerbaar te zijn. Het fundament hiervoor leg je als kind. Samen met RUIG-Haarlem speel ik buiten met kinderen en mag ieder lekker zelf op ontdekkingstocht. Buiten gebeurt 't!

Fundamentals - Personal Training Haarlem Ruig Haarlem

Rapa Nui

Sporten en een frisse neus! Niets is zo lekker als sporten in de buitenlucht en dan ook nog eens op het prachtige Noord-Hollandse strand. Rapa Nui en Fundamentals werken samen door buitensport-lessen aan te bieden. Achteraf is en natuurlijk ruimte voor een bak koffie of een superfood salade. 


Strong Viking

Tijdens de groepslessen van Fundamentals bereiden we ons voor op gezamenlijke evenementen zoals de Strong Viking run. Hierin werken we als team naar een einddoel en natuurlijk ben je als individu iedere week keihard aan je fysiek gestel aan het werk.