De trainers

Maud - Personal Trainer:

Maud werkt als personal trainer bij Fundamentals. 'Ik ben groot voorstander van multidisciplinair werken.' Daarom is Maud breed opgeleid en is zij geschoold in Body Balance, Vinyasa-yoga en Body Pump.

Maud heeft enorme kennis over mobiliteit (hoe lenig ben jij?) en laat je buikspieren sissen tijdens een work-out. 

 

Naast haar werk als personal trainer bij Fundamentals, studeert Maud fysiotherapie om haar kennis over het menselijk lichaam nog completer te maken    


Michelle: Groepsles-/ Personal trainer en gewichtsconsulente

Michelle geeft groepslessen in de loods van ons gezondheidscentrum. Michelle is klein van stuk maar beresterk. Ze weet je als geen ander te motiveren. Dit zie je ook terug in haar werkwijze als personal trainer. 

Daarnaast is Michelle gewichtsconsulente en helpt je stap voor stap met jouw voedingspatroon. 'Onlangs viel ik zelf 12 kilo af en bleef ik intensief aan krachttraining doen.' Wil je ook afvallen, over op een vegan dieet of juist aankomen? Michelle maakt een voedingsplan op maat, ondersteunt je 24/7 via de Fundamentals app en helpt jou op weg naar de beste versie van jezelf. Een echte alleskunner.

 


Wouter: Groepsles trainer en personal trainer

Wouter is de man met de muscles binnen Fundamentals. Naast dat hij zelf actief sporter is, focust hij zicht binnen Fundamentals op de groepslessen in de loods, de gymzaal en op het veld. 'Ik zie het als mijn taak om iedere sporter een intensieve full-body training te bieden. Ondanks dat de vaardigheden onderling flink kunnen verschillen, zorg ik dat je compleet wordt uitgedaagd.'

Wouter is van de harde aanpak. Niet lullen maar poetsen. Spierpijn gegarandeerd!


Angelo: Groepsles trainer en personal trainer

Angelo doet er alles aan om jou een stap(je) harder te laten gaan. Sta er dan ook niet raar van te kijken als hij naast je staat te springen om je te motiveren.

 

Hij is enorm gemotiveerd en dat zie aan alles wat hij doet. 'Mocht jij willen afvallen, sterker willen worden, beter willen bewegen en bovendien weer zin krijgen om te gaan sporten? Bij Fundamentals met mij als coach gaat dat zeker lukken. Durf jij de uitdaging met mij aan te gaan?'

 


Thijs: personal trainer en eigenaar Fundamentals

Thijs is zo'n typisch voorbeeld van iemand die van zijn passie zijn beroep heeft gemaakt. De gezondheidsstudio in de binnenstad van Haarlem is zijn tweede huis (of zijn eerste). Vol overgave zet hij zich in om jou te laten groeien. Daarnaast weet Thijs als geen ander hoe hij mensen aan zich moet binden.