Wouter van den Hoed

Hoi! Mijn naam is Wouter. Mijn grootste passie is sporten en daarom ben ik dan ook vaak te vinden in een sportieve omgeving. Vanaf jongs af aan heb ik het altijd heerlijk gevonden om sportief bezig te zijn. Van klimmen en skiën in de Alpen tot boksen en fitness, overal heb ik het naar mijn zin, zeker als ik met andere gemotiveerde mensen ben.

 

Na mijn middelbare school ben ik echter niet in de sport, maar in de techniek terecht gekomen door een studie tot Mechanical Engineer in Delft te gaan volgen. Tijdens de jaren die ik daarmee bezig was werd het gevoel dat ik daar niet op mijn plaats was steeds groter, tegelijk met de hoeveelheid tijd die ik per week aan sporten en voeding besteedde.

Dit leidde tot de keuze om mijn technische studie in deeltijd af te ronden en tegelijk deeltijd een internationaal studieprogramma te gaan volgen in Wageningen, gefocust op Nutrition and Health.

Door mijn passie voor sporten en voeding ben ik dan ook bij Fundamentals terecht gekomen.

 

Binnen Fundamentals focus ik mij volledig op de Bootcamp-/ CrossFit Trainingen.

Ik zie het als mijn taak om iedere sporter een intensieve full-body training te bieden, terwijl de vaardigheden onderling natuurlijk flink kunnen verschillen.

Het verschil in vaardigheden tijdens de training is geen enkel probleem,  omdat elke oefening aangepast kan worden aan de sporter. Dit zorgt ervoor dat je het beste van twee kanten hebt: Gezellige trainingen in groepsverband die gepersonaliseerd zijn om aan te sluiten op jouw vaardigheden.