Trots dat je op mijn website bent!

Mijn naam is Thijs Avezaat. Voor het grootste gedeelte opgegroeid in Castricum en nu gelukkig woonachtig in het prachtige Haarlem. In mijn studietijd ben ik naar Haarlem toegekomen en als het aan mij ligt ga ik nooit meer weg. Tijdens mijn HBO sportstudie heb ik veel geleerd over anatomie, fysiologie, voeding en trainingsleer. Deze studie is dan ook één van de bouwstenen geweest waarom ik begonnen ben met Fundamentals - Personal training. 

 

Op deze website vind je veel over mijn kijk op training, mijn manier van training, waar ik op sportief gebied in geloof en hoe ik er naar streef om dit alles in jouw agenda in te passen. In een persoonlijk kennismakingsgesprek zullen we ontdekken hoe we het beste uit elkaar kunnen halen.
Om eerlijk te zijn ben ik naast trainer ook wel een levensgenieter. Het leven draait in mijn ogen om balans en ik denk dat goed trainen en een gezellig drankje op z'n tijd, bijdragen aan een gezond en gelukkig leven. Bij mij kom je om te trainen, dus laten we ons daar op focussen.

 

Ik geloof in de kracht van een gebalanceerde lifestyle verbetering waarbij alle facetten worden aangepakt. Bij mij leg je de basis voor een gezondere lifestyle. Denk hierbij aan voeding, training, hormoonhuishouding en natuurlijk rust. 'Muscles are torn in sports, fed in the kitchen and made in bed'. 

 

Fundamentals - Personal Training Haarlem Thijs Avezaat