Michelle Schoonenberg

Hoi! Ik ben Michelle, 28 jaar en woon in Haarlem. 

Rond mijn puberteit ben ik er achter gekomen dat ik een glutenallergie heb. Het begon met vervelende darmklachten en ik was genoodzaakt mijn levensstijl drastisch te veranderen. Dit had een enorme impact op mijn leven, want ik kwam er achter dat veel voedingsmiddelen gluten bevatten. Ik ben etiketten op producten gaan lezen en heb informatie uit boeken gehaald om een manier te vinden om gezond, voedzaam en lekker te kunnen blijven eten. De conclusie was vers, onbewerkt eten nuttigen en dit ging gepaard met een veel gezondere levenswijze dan ik voorheen leidde. 

Mijn interesse in voeding was er op dat moment en in de loop der jaren heb ik steeds meer kennis opgedaan over voeding. 

 

Hoewel ik een heel ander pad heb bewandeld na mijn middelbare school door af te studeren als logopedist, is de interesse wat betreft voeding er altijd geweest. 

Een aantal jaren geleden ben ik ook begonnen met intensief sporten (crossfit). Fysiek voelde ik mij steeds beter en onlangs ben ik ook 12 kg afgevallen. Dit allemaal door een gezonde levensstijl te hanteren zonder mezelf uit te hongeren en daarnaast nog genoeg energie te hebben om intensieve krachttraining te kunnen doen. Mensen om mij heen raakten gemotiveerd door wat ik bereikt had en vroegen mij om advies. Dit inspireerde mij zo dat ik heb besloten om hier wat mee te doen. Ik heb mijn baan in de kinderopvang opgezegd, heb de opleiding fitnesstrainer afgerond en ik ben momenteel bezig met de opleiding gewichtsconsulent. 

Met mijn enthousiasme en kennis wil ik mensen motiveren en begeleiden op het gebied van voeding. Ik kijk er ook enorm naar uit om dit binnen Fundamentals Personal Training daadwerkelijk te kunnen gaan doen!