Van groepsles naar persoonlijke aandacht...

Hoi! Mijn naam is Maud, ik ben 25 jaar en woon al mijn hele leven in Haarlem. Ik heb van mijn zevende tot mijn vijftiende recreatief geturnd, tot ik begon na te denken over hoe alle oefeningen die ik deed fout zouden kunnen lopen. Zo ben ik overgestapt naar de groepslessen op de sportschool; eerst met name Body Balance, yoga en pilates, later kwamen hier ook Body Shape, Step en Pump bij.

           

Na de middelbare school ben ik sociologie gaan studeren in Amsterdam, en ik heb uiteindelijk mijn master religie en identiteit in de moderne wereld behaald. Een opvallend punt hierin: allebei mijn scripties gingen over de sportschool. Tijdens mijn bachelor ben ik namelijk opleidingen gaan doen tot groepsles docent, zo heb ik in 2014 mijn Body Balance certificaat gehaald. Eind 2015 heb ik de 9 maanden durende 200 uurs vinyasa-yoga opleiding afgerond van Johan Noorloos op de nieuwe yogaschool. Sindsdien ben ik deze opleiding aan het aanvullen met modules vanuit de vinyasa-yoga.

           

Als sporter ben ik altijd een groot voorstander geweest van multidisciplinair werken, dus heb ik in 2016 ook een Body Pump certificaat gehaald. Ik merk dat de kracht die ik opbouw in een pump les mij ondersteunt in het kunnen bereiken van een uitdagende houding in de yoga en dat de conditie die je opbouwt, tijdens bijvoorbeeld een step les, een geweldige ondersteuning is om tijdens dit alles instructies te kunnen geven aan je deelnemers.

           

 

Op dit moment geef ik Yoga, Body Balance, Body Pump en CXworx op de sportschool, ik werk op een sportschool voor dagbesteding in de GGZ en ik ben dit jaar een deeltijd opleiding tot fysiotherapeut gestart.  Het kunnen aanbieden van Personal Training is voor mij zo een geweldige aanvulling op mijn studie en ik kijk er naar uit met jou de uitdaging aan te gaan!