Je hebt trainen en je hebt trainen.

Personal Training gaat, naast goed sporten en jezelf flink in het zweet werken, ook over een relatie. Een relatie die je opbouwt met je trainer is een belangrijk onderdeel van ons succes. Ieder persoon is anders, ieder lichaam ook en dat maakt Personal Training dan ook zo speciaal (read more). Bij Fundamentals hebben we daarom gekeken naar personen met verschillende trainingsachtergronden en vanuit verschillende disciplines.

 

Zo is Maud volledig Yoga-geschoold met een turnachtergrond en veel ervaring in groepsles. Maud heeft enorme kennis over mobiliteit (hoe lenig ben jij?) en laat .je buikspieren sissen tijdens een work-out. 

 

Daniel naast zijn algemene kennis via het CIOS, de opleiding tot Personal Trainer ook gespecialiseerd in voeding. Door zijn studie Personal Hormonal Profiling van Overload WorldWide kun je via een 12-punts huidplooimeting op hormonaal niveau voedingsadvies ontvangen om echt gericht af te vallen of aan te komen. 

 

Michelle is gewichtsconsulent en helpt je stap voor stap met jouw voedingspatroon om zowel je sportieve prestaties te ondersteunen, niet om te vallen van de honger en je toch gewicht te verliezen. Mocht je juist willen aankomen, dan kan dit natuurlijk ook. Lekkere recepten en 24/7 ondersteuning via de app, dan is Michelle helemaal voor jou. 

 

Wouter is de man met het plan wanneer je graag buiten wilt sporten. Zowel voor groepsles als voor buiten Personal Training kun je bij Wouter terecht.

 

Thijs heeft weer een hele ander achtergrond. Lifestyle coaching, kracht-/ en spieropbouw volgens fitness- en CrossFit methoden. Beide trainingsmethoden zullen je helpen om je doelstellingen te bereiken want in feite past op ieder potje een dekseltje, we zijn uiteindelijk allemaal mensen met dezelfde fysieke opbouw. Jij hebt, net als ik, ook kuiten :)

Toch weet jij zelf het best welke benadering het best bij jou als persoon aansluit en daarom is het lekker als je hierin wat te kiezen hebt als consument.  Begin bij het begin en laten we samen kijken wat voor jou het best zou werken:

 

Maud de Vries. Medisch specialist, Yoga & Personal Training

Daniel van der Kruis,

Spieropbouw, afvallen, PHP & Power Liften

Michelle Schoonenberg,

Voedingsconsulent en CrossFit Atlete.

Wouter van den Hoed,

Groepstrainer, Power Lifting, Bootcamp-/ & CrossFit expert

Thijs Avezaat, eigenaar Fundamentals Personal Training