Je hebt trainen en je hebt trainen.

Personal Training gaat, naast goed sporten en jezelf flink in het zweet werken, ook over een relatie. Een relatie die je opbouwt met je trainer is een belangrijk onderdeel van ons succes. Ieder persoon is anders, ieder lichaam ook en dat maakt Personal Training dan ook zo speciaal (read more). Bij Fundamentals hebben we daarom gekeken naar personen met verschillende trainingsachtergronden en vanuit verschillende disciplines.

 

Zo is Maud volledig Yoga-geschoold met een turnachtergrond en veel ervaring in groepsles. Maud heeft enorme kennis over mobiliteit (hoe lenig ben jij?) en laat .je buikspieren sissen tijdens een work-out. 

 

Thijs heeft weer een hele ander achtergrond. Lifestyle coaching, kracht-/ en spieropbouw volgens fitness- en CrossFit methoden. Beide trainingsmethoden zullen je helpen om je doelstellingen te bereiken want in feite past op ieder potje een dekseltje, we zijn uiteindelijk allemaal mensen met dezelfde fysieke opbouw. Jij hebt, net als ik, ook kuiten :)

Toch weet jij zelf het best welke benadering het best bij jou als persoon aansluit en daarom is het lekker als je hierin wat te kiezen hebt als consument.  Begin bij het begin en laten we samen kijken wat voor jou het best zou werken: