WIN: KICKSTART-programma

Yes! Na een aantal maanden wat rustiger aan gedaan te hebben, mogen we vanaf 1 juli weer los. Vanaf die datum kunnen we gewoon weer lekker sporten met elkaar. Perfect moment om de draad weer op te pakken en die coronakilo's er af te trainen dus!

Voor iedereen die het te druk heeft om te sporten, af en toe een steuntje in de rug kan gebruiken qua motivatie of simpelweg niet zo goed weet wat ze moeten doen als ze een sportcentrum binnen lopen, hebben wij een mooie actie! Een KICKSTART-programma, waarbij je met professionele begeleiding wegwijs wordt gemaakt in onze mooie gym in Haarlem. Zo maken we sterker worden, fitter worden en afvallen een fijn proces dat precies is afgestemd op jouw wensen/doelen.

Of je nu mee doet voor het GRATIS kickstartpakket (t.w.v. €99,-) of gewoon die coronakilo's eraf wilt trainen, bij Fundamentals gaan we je helpen. Wat moet je hiervoor doen?

Heel simpel. Beschrijf hieronder kort wie je bent en waarom je mee doet. Laat weten waarom jij deze actie verdient en wie weet ben jij straks één van de vier gelukkigen met een GRATIS kickstartpakket. Daarnaast geven we vier anderen nog eens 50% korting op een kickstartpakket!


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.